Mobiliteit

Sturen met de buren: deel jouw elektrische auto

Jezelf op een schone en milieuvriendelijke manier van A naar B verplaatsen? Elektrisch autodelen is één van de manieren om dat te doen. Om de overstap naar elektrisch autodelen te versnellen, start Natuur en Milieu Overijssel het project Sturen met de Buren waarin ze inwoners en organisaties in Overijssel oproept én ondersteunt hun eigen elektrisch deelinitiatief te starten.

Door Wendy Oude Vrielink (NMO)

Door het stimuleren van deelauto’s maken we elektrisch autorijden beschikbaar voor een grotere groep. En hoe meer mensen een auto delen, hoe minder auto’s en parkeerplaatsen er nodig zijn! Maar voordat dat zo ver is, willen we eerst weten hoe de Overijsselaar denkt over deelmobiliteit. We trappen het project daarom af met een korte enquête. De enquête is geheel anoniem, en duurt ongeveer 10 minuten. Vul jij hem in?

Doe mee aan de enquête!

Je eigen deelinitiatief starten
Sturen met de Buren staat in de startblokken! We gaan op zoek naar initiatiefnemers die een deelinitiatief willen opzetten bij hun in de buurt. Deze initiatiefnemers helpen we hun initiatief te realiseren. Wil je nu al aan de slag of meer informatie? Neem dan contact op met Wendy Oude Vrielink, oudevrielink@natuurenmilieuoverijssel.nl. Ook als je al gestart bent met je eigen deelinitiatief horen we heel graag jouw ervaringen!

Bekijk ook de Sturen met de Buren projectpagina voor meer informatie.

Voeg reactie toe

Klik hier om een reactie achter te laten