Mobiliteit

Open dag elektrisch rijden van tractor tot vrachtwagen

Het is niet naast de deur, maar het kan voor de geïnteresseerde wel heel interessant zijn: Beleef elektrisch rijden & werken op 13 april tussen 10 en 14 uur bij Frisian Motors in Bakkeveen! Deze dag organiseert de kleinste elektrische autofabrikant van Nederland een landelijke open-dag voor alle geïnteresseerden met daarbij een scala aan demonstraties en testmogelijkheden voor het publiek die geïnteresseerd zijn in elektrisch rijden of duurzame vervoersoplossingen.

Heb je ooit eens in de nieuwste Tesla van dit moment willen rijden of wat dacht je van de nieuwste Audi E-tron? Of ben je benieuwd hoe een “zitmaaier” volledig op stroom wordt ontworpen en geassembleerd? Of heb je nog nooit een elektrische vrachtwagen gezien van maar liefst 44 ton!!! Of wil je alles weten over waterstof als de ultieme accu? Het kan allemaal deze dag.

Er komen meer dan 20 verschillende aanbieders van louter elektrische voertuigen en gerelateerde producten, tevens kan er proefgereden worden in diverse elektrische auto.’s, scooters en zelfs voor de jongsten elektrische skelters op een heus race parcours. wat komt er zoal:Tesla, E-tron, Energica weg-motoren, MPI scooters, EV-vrachtwagen van Boonstra transport, Waterstof Hesla, omgebouwde oldtimers zoals T2 busjes, Waterstof Leffert van Friese Poort college, werktuigdragers, tractoren, etc..