Leefbaarheid

Wie maakt de mooiste foto van de Sallandse Heuvelrug?

Buitencentrum Sallandse Heuvelrug is wegens corona gesloten voor publiek. Staatsbosbeheer heeft daarom een andere manier  bedacht om te delen wat er op die mooie Sallandse Heuvelrug allemaal te zien is: een foto-actie. Wie maakt de mooiste foto?

Steeds meer mensen trekken in deze tijd de Heuvelrug op. Niet alleen maar om de zondag te breken, maar ook door de week om even de benen flink te strekken. Tijdens een wandeling op Heuvelrug kom je vaak de mooiste plekjes tegen. De natuurlijke modellen staan daar eigenlijk gewoon op je te wachten. Iedere keer met een andere lichtinval, steeds verrassend mooi. Krijg jij ze voor je lens, dan heb jij misschien wel het perfecte plaatje.

Staatsbosbeheer, Buitencentrum Sallandse Heuvelrug daagt jullie uit om de leukste, grappigste, meest fantastische foto te maken van de Sallandse Heuvelrug. Dit mogen dieren zijn, planten en/of bomen of je eigen invulling. Als het allemaal maar gebeurt op de Sallandse Heuvelrug.

Hoe doe je mee?
Eerst stuur jij je foto naar Stuur jouw foto op naar buitencentrumsallandseheuvelrug@staatsbosbeheer.nl. Dit kan t/m 2 februari 2021. De boswachter zal de 15 mooiste foto’s uitzoeken. Die komen dan in Het Buitencentrum in een foto-expositie te hangen. Zodra het Buitencentrum weer open is kunnen de bezoekers genieten van jullie expositie. Dan gaat ook deel 2 van de ‘wedstrijd’ in werking: bezoekers beoordelen wie de mooiste natuurfoto heeft gemaakt. Iedereen kan en mag meedoen met deze fotowedstrijd.

Stuur jouw foto op naar buitencentrumsallandseheuvelrug@staatsbosbeheer.nl