Leefbaarheid

Twee voorstellingen van Kring Lopen deze maand

“Deze dagen en weken vinden de plaatselijke bijeenkomsten plaats om een RES (Regionale Energie Strategie) op te stellen, gisteren was de grote demonstratie van boeren als reactie op alle PAS-reacties (programma aanpak stikstof) en vrijdag komt de orkaan Lorenzo in een verdunde vorm in Nederland aan.”

Met die inleiding stuurde de IJsselhoeven een bericht over hun voorstelling Kring Lopen (we schreven er al eerder over). “Alles heeft linksom of rechtsom met klimaat en duurzaamheid te maken. Daarom spelen we Kring Lopen, de theatervoorstelling over de menselijk kant van duurzaamheid.”

Deze maand kun je daar nog twee keer naar toe. Vrijdagavond 4 oktober op de natuurboerderij de Mhene in Hall of op zondagmiddag 13 oktober op de Johannahoeve aan de dijk Deventer naar Wilp.

Hall
Theater Kring Lopen wordt op vrijdagavond 4 oktober opgevoerd bij Natuurboerderij De Mhene aan de Lendeweg 4a in Hall, gemeente Brummen. Deze voorstelling wordt mogelijk gemaakt door lokale energiecoöperatie BrummenEnergie in samenwerking met Stichting IJsselhoeven. Iedereen die de première van dit interactieve theater gemist heeft, is van harte welkom op 4 oktober in Brummen! De avond start om 19.30 uur. Kaarten kosten 10 euro per stuk, inclusief een kopje thee of koffie bij aankomst. Aanmelden via: https://brummenenergie.nl/activiteiten/events

Wilp
Zondagmiddag 13 oktober 2019, van 15.00 – 17.00 uur op de Johannahoeve, Johannahoeve 1 in Deventer. U bent te gast bij Stichting IJssellandschap, de landgoedorganisatie met bezittingen in de omgeving van Deventer. Het thema van theater Kring Lopen is ook actueel voor IJssellandschap en haar partners zoals boeren en overheden. U kunt gratis deelnemen aan het theater en de discussie. Aanmelden via info@ijssellandschap.nl. Max 80 deelnemers.

Voeg reactie toe

Klik hier om een reactie achter te laten