Leefbaarheid Mobiliteit

Nieuw: provinciewandelgids Oost-Overijssel met 22 leuke wandelroutes

Bart van der Schagt (WandelBart) heeft een nieuwe wandelgids, met 22 wandelroutes – van kort tot lang – in Vechtdal en Twente. De wandelingen van Bart kenmerken zich niet alleen omdat ze de mooiste plekjes van de natuur aandoen, maar ook omdat je de startplekken goed met het openbaar vervoer kunt bereiken en dat ze meestal ook wel een leuk dorpje of stadje aandoen.

De 22 wandelroutes in dit boekje zijn zeer divers: drie prachtige routes door het noordelijk deel van het Vechtdal, in het oostelijk deel van Twente meerdere routes door het schilderachtige landschap met beekdalen, landgoederen, watermolens, talrijke kastelen en pittoreske dorpjes en in het zuidelijk deel van Twente een paar routes door boerenland, veengebieden en langs beken.

Daarnaast staan er ook drie leuke, groene stadswandelingen door Almelo, Hengelo en Enschede (Roombeek, herbouwd na de vuurwerkramp) in.

De wandelgidsen zijn te bestellen / te koop bij de boekhandel, Bol.com of via de website www.wandelbart.nl.
De gidsen kosten € 14,95.

De provinciewandelgids Oost-Overijssel is de elfde uit een reeks. De komende maanden verschijnen er ook provinciewandelgidsen van de andere provincies. De wandelgidsen worden in kleine oplages gedrukt, zo blijven de routes goed up-to-date. Eventuele routewijzigingen zijn op de site te vinden.

Tags

Voeg reactie toe

Klik hier om een reactie achter te laten