Leefbaarheid

IJsselbiënnale: Lekker eten op kringloopmeubilair bij nieuw pop-uprestaurant

@Seb Dokman

Kringloop Zwolle en Noggus&Noggus zijn altijd in voor leuke, creatieve en duurzame ideeën. Dat blijkt eens te meer uit de samenwerking met de uitbaters van een pop-uprestaurant bij de oude IJsselcentrale in Harculo.

Een bijzondere locatie voor een bijzonder restaurant, onderdeel van de internationale kunstroute IJsselbiënnale. Initiatiefnemers Seb Dokman en Glenn Mosterd pakken vindingrijk uit met een zelfgemaakte steenoven waarin pitabroodjes worden gebakken, veel groen, een grote vuurschaal die een picknickvibe creëert, en als klap op de vuurpijl tafels en stoelen in allerlei vormen en maten, gehuurd van Noggus&Noggus en Kringloop Zwolle. Wie wil, kan na het eten zo z’n stoel oppakken en mee naar huis nemen, want de meeste meubels zijn te koop.

Artikel overgenomen van Waarde-ring.

Voeg reactie toe

Klik hier om een reactie achter te laten