Circulaire economie Leefbaarheid

Denk mee over Energietuin de Noordmanshoek

Stichting De Noordmanshoek is hard bezig om het plan voor de Energietuin de Noordmanshoek in Wijhe handen en voeten te geven. En daar kunnen ze de creativiteit van hun dorpsgenoten goed bij gebruiken! Daarom organiseren ze op donderdag 12 maart een creatieve meedenksessie, waar inwoners kunnen meedenken over de invulling van de Energietuin.

De open inloopavond van 23 januari, waar zo’n vijftig man aanwezig waren, heeft de stichting een hoop nieuwe, inspirerende ideeën opgeleverd. Deze ideeën -en meer- komen op de creatieve meedenksessie van 12 maart opnieuw voorbij om te kijken óf en op welke manier ze in het plan passen. Ook nieuwe inbreng is van harte welkom! Help jij mee om de Energietuin een plek te maken voor de inwoners van Olst-Wijhe?

Wat: Creatieve meedenksessie Energietuin de Noordmanshoek
Datum: 12 maart 2020
Tijd: 19:00 – 20:30 (inloop met koffie en thee 18:45)
Locatie: ’t Langhuus, Langstraat 29, Wijhe

Aanmelden
Klik hier om je aan te melden voor de creatieve meedenksessie. Voor meer informatie over Energietuin de Noordmanshoek kijk je op onze webpagina. Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom de Energietuin? Meld je dan aan voor de Facebookpagina.

Voeg reactie toe

Klik hier om een reactie achter te laten