Gezondheid

Workshop ‘de gezonde moestuin’ bij ‘t Natuurlijk Huus

Zondag 15 maart kun je bij ‘t Natuurlijk Huus een workshop volgen over een natuurlijke en gezonde moestuin. Deze wordt gegeven door Janneke Tops. In de workshop leer je de belangrijkste principes en je gaat met een ontwerp van je tuin naar huis. Daarmee kun je direct aan de slag en bezig gaan om zaden te bestellen.

Aanmelden kan via info@hetnatuurlijkhuus.nl

Meer activiteiten
Meer activiteiten op de agenda van ‘t Natuurlijk Huus waarmee je je kunt laten inspireren voor een meer natuurlijker levensstijl. De activiteiten zijn laagdrempelig en ze worden gegeven door verschillende mensen die hun kennis op betreffend vlak komen delen.

Eten uit de natuur (22 maart) 
Al tien jaar zijn er in ‘t Natuurlijk Huus verschillende workshops over eten uit de natuur. Dit jaar wordt er een combinatie gemaakt van eten uit de natuur met geneeskrachtige kruiden uit de natuur. Goedkoop, gezond en geneeskrachtig eten uit de natuur dus. Deze workshop wordt gegeven door Danitjsa van Dijk en is op zondag 22 maart.

Geestelijke gezondheid (25 april)
Natuurlijk leven gaat ook over geestelijke gezondheid. Daarom is Yama Voorhorst gevraagd een lezing te geven over het genezen van een bipolaire stoornis, verteld vanuit haar eigen ervaring. Ze schreef er het boek “Van stoornis naar gave” over. Het boek en de lezing laten zien hoe je je gezondheid zelf ter hand kunt nemen door goed te luisteren naar wat je nodig hebt en de goede genezers daarbij te zoeken. Goede voeding, dus een gezond lichaam, is daarbij van belang, maar ook het handelen naar jouw eigen natuur en het zoeken naar balans.

Natuurlijk bouwen (eens per maand)
Op het gebied van natuurlijk en duurzaam bouwen, biedt ‘t Natuurlijk Huus elke maand een excursie aan. De eerste is op zaterdag 14 maart en vervolgens op zondag 26 april, vrijdag 22 mei en zaterdag 20 juni.

Heb je belangstelling voor één van de activiteiten, dan kun je mailen naar info@hetnatuurlijkhuus.nl. Meer informatie is te vinden op de www.hetnaturlijkhuus.nl of via facebook.com/hetnatuurlijkhuus.

Voeg reactie toe

Klik hier om een reactie achter te laten