Gezondheid

Fietsen met Tulip Cycling uit Boerhaar door Salland

Het was de bedoeling van Tulip Cycling uit Boerhaar om buitenlanders een fietsvakantie in Nederland en Salland aan te bieden. Maar toen kwam corona. Daarom werden er snel fietstochten aangeboden voor de Nederlandse markt. Maar inmiddels zijn de eerste buitenlandse gasten ook op de fiets gestapt.

Met Hemelvaart en Pinksteren bood Tulip Cycling, samen met feest- en sfeerlocatie Logtenberg Bikken + Biken aan, fietstochten die zo’n succes werden, dat besloten is daar mee verder te gaan, maar dan zonder lunchbox.

Mooi Salland
Tulip Cycling biedt daarvoor acht interessante en vooral ook mooie fietstochten aan. Zes tochten starten vanaf de Boerhaar. Twee tochten zijn langs de randen van Salland: een tocht door het Reggedal en een tocht die de Hanzestadjes Hattem en Elburg aan doen. Zeker als je de wat langere tochten doet, kun je er echt een dagtocht van maken. Je krijgt een routebeschrijving en een kaartje mee. Je ziet de bijzondere plekjes in Salland, wijkt geregeld af van de vaste knooppunten, omdat afwijken van knooppunten net iets leuker is. Zie hier de routebeschrijvingen.

De tochten kosten € 2,95 per stuk, te koop bij Tulip Cycling en bij Logtenberg. Er zit een leuke actie van Logtenberg bij (een leuke koffiedeal of 10% korting op lunch/borrelgerechten). Klik hier voor meer informatie en reserveren.

Internationaal
Nu corona weer een beetje meer bewegingsvrijheid toestaat, is de buitenlandse variant van Tulip Cycling ook weer van start gegaan. Op dit moment fietst een Franse familie door Weesp, Marken, Edam, Enkhuizen, Alkmaar, Haarlem, Leiden en Delft.

Voeg reactie toe

Klik hier om een reactie achter te laten