Gezondheid

De wandelpool: Wandelen met een groep die je nog niet kent

Foto: Ellen Koppendraaier

De Wandelpool start weer op na de coronabeperkingen. Met inachtneming van anderhalve meter afstand tot elkaar, mogen groepjes we weer op uit. De Wandelpool is er voor mensen die van wandelen houden, graag buiten en in de natuur zijn én het gezellig vinden om er met een groepje op uit te trekken.

Want dat wandelen met andere liefhebbers altijd leuker dan alleen, dat is de voorbije twee maanden wel weer ondubbelzinnig aangetoond.

De Wandelpool biedt maandelijks 100 tot 150 wandeltochten aan in het hele land en ook met regelmaat wandelvakanties in onze omringende landen. Er is voldoende variatie in afstand en wandeltempo en er heerst een ongedwongen sfeer. Vrijheid blijheid is met motto!

Een abonnement bij de Wandelpool is er al vanaf €12 per jaar. Je kunt dan gedurende de looptijd van je abonnement onbeperkt deelnemen aan wandeltochten bij de Wandelpool. Je mag ook eerst een maand lang gratis proberen of het iets voor je is. Meld je aan via de button AANMELDEN NIEUWE WANDELPOOLERS op de website van de Wandelpool en ontdek hoe leuk het is!

Voeg reactie toe

Klik hier om een reactie achter te laten