De gezondste pan is van gietijzer

Interessant? Deel het artikel

pannen koken

Die koekepannen niet niet aan kunnen branden hebben een antibaklaag. Toen PFAS ineens om de hoek kwam, bleek dat ook in die antibaklaag te zitten. En je kent vast uit ervaring hoe snel zo’n baklaag uit de pan weg is. Dat komt dan ergens in het milieu terecht. Of in je lichaam…

Maar wat voor soort pan moet je dan gebruiken? Op ‘hetkanwel’ kwamen we daar een goed artikel over tegen. Met eindconclusie dat die gietijzeren pannen die je van vroger misschien nog wel kent de beste oplossing zijn. Maar daar moet je wel spierballen voor hebben. Want die zijn heel zwaar.

Lees hier het hele verhaal.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.