Gezondheid

De campagne ‘bio lekker voor je’ strijkt neer bij Overesch

@eigen foto

Bio, lekker voor je! Dat kun je wel zeggen, maar is dat ook zo? Om daar achter te komen ging Liset van het Food Cabinet, samen met filmmaker Roby en cameraman Rick, op bezoek bij biologisch boerderij Overesch. De beelden liggen nog in de montagekamer, maar het antwoord is er al: bio is inderdaad lekker voor je.

Bij Overesch is alles biologisch: de gewassen, de dieren en de producten in de supermarkt. Een mooie plek dus om te filmen voor de campagne ‘Bio lekker voor je’, waarin de biologische producenten een gezicht krijgen. Want als je er een gezicht bij hebt en je weet wat er vooraf gaat, voordat een biologisch product in de winkel ligt, dan word je je bewust van boeren en eten.

Bio lekker voor je

‘Bio lekker voor je’ is een driejarige EU-campagne ter promotie van biologisch eten en drinken. Wat meer info over de campagne vind je onder www.biolekkervoorje.nl. Daar vind je ook het interview met Overesch terug, worden recepten en handige tips en krijg je inspiratie door ook naar interviews met andere biologische boeren, telers en producenten te kijken.

Voeg reactie toe

Klik hier om een reactie achter te laten