Energie

Zonnepanelen kopen veel goedkoper dan huren

Zonnepanelen worden meer en meer populair. Was je tien jaar geleden nog een idealistische voorloper als je panelen op je dak legde, tegenwoordig wordt er geen nieuwbouwhuis zonder panelen meer opgeleverd. En ook bestaande huizen krijgen steeds vaker panelen. Gewoon omdat het veel geld scheelt!

Een gemiddeld huishouden verdient er in 25 jaar 10.000 euro mee. Als je ze koopt tenminste. Huren is niet gunstig. Maar ja, hoe kom je dan aan geld om zelf voo te financieren? Daar zijn heel vaak gunstige leningen voor af te sluiten, met lage rente. En je betaalt de lening terug met geld dat je vanaf dag 1 bespaart op je energierekening.

Over huren danwel lenen van zonnepanelen lees je hier veel meer.
Deze link helpt je in de zoektocht naar eventueel goedkope leningen.

1 reactie

Klik hier om een reactie achter te laten

  • DIt is leuke informatie voor huiseigenaren. Gelukkig doet de grootste verhuurder in Salland ook goed mee. Huurders kunnen zonnepanelen krijgen via Wocozon. HIerbij hoeven de huurders niet voor de zonnepanelen te betalen, maar betalen een kWh prijs die lager dan de gemiddelde kWh prijs bij een energieleverancier. Zo betalen wij thuis 0,165 per kWh voor de zonnestroom. Zo kunnen huurders van Sallandwonen ook besparen mbv zonnepanelen.