Energie

Nieuwe vakmannen voor gratis energiescans Energieloket Salland

Marco Revenberg (rechts op de foto) en Richard Jansman (dus links op de foto) zijn twee nieuwe Energievakmannen van Energieloket Salland. Omdat de interesse in energiescans onverminderd groot blijft is het team dat al bestond uit Frank Elders, Frank Middelkoop, Leo Pelgröm, Jan Oostewechel en Ton Zomerdijk uitgebreid.

Marco Revenberg 
Marco Revenberg heeft jarenlange ervaring in bouwkundige inspecties, bouwbegeleiding, woninginstallaties en energie-adviezen, hij is EPA-W gecertificeerd en Erkend Deskundige voor het afmelden van energielabels. Hij heeft ook ervaring met duurzaam bouwen.

Richard Jansman
Richard Jansman is milieukundige en wil die kennis en ervaring graag inzetten bij de energie- en warmtetransitie. Met zijn bedrijf De Sallandse Energiecoach geeft hij adviezen hoe je je woning kunt verduurzamen en energie kunt besparen. Voor een werkgever verzorgt hij de vanaf 1 juli ingevoerde ‘informatieplicht energiebesparing voor bedrijven’. Hij is als vrijwilliger/adviseur betrokken bij diverse innovatieve projecten van Endona.

Nieuwe vakmannen voor gratis energiescans Energieloket SallandVia Energieloket Salland kun je als huiseigenaar een energiescan (gratis in Raalte) laten doen. Klik hier om te lezen hoe dat in zijn werk gaat. Daarna krijg je een energievakman over de vloer die je onafhankelijk adviseert. Dus niet een advies van gelijk flink investeren, maar eerst eens kijken waar je kunt bezuinigen op energie. Dat levert geld op, verhoogt het wooncomfort en maakt je huis meer waard. Daarna wordt gekeken hoe je zelf energie kunt opwekken.

 

Voeg reactie toe

Klik hier om een reactie achter te laten