Energie

Lezing over water van oud-directeur Vitens Frank Silvis bij Natuurlijk Huus

Toen Frank Silvis regio-directeur was bij waterbedrijf Vitens ontdekte hij dat de vitaliteit van water van wezenlijk belang is. Hij verdiepte zich er in en schreef er uiteindelijk een heel boek over. Silvis komt daar over vertellen tijdens een lezing in ’t Natuurlijk Huus in Raalte op 23 sept om 19.30 uur.

Agnes Heethaar van ’t Natuurlijk Huus: “Iedereen heeft dagelijks met water te maken. Wanneer we douchen, eten koken en niet te vergeten een lekker glas vitaal water drinken. Water is voor ons zo vanzelfsprekend dat we zelden stilstaan bij hoe bijzonder het element water eigenlijk is. Water heeft bovendien heel veel bijzondere eigenschappen. Tijdens zijn periode als regiodirecteur bij Vitens ontdekte hij  de energetische kant van water. Hem kwam een methode ter ore om de vitaliteit van water te meten (de radiësthesie). Met behulp hiervan onderzocht hij het effect van allerlei manieren om water te vitaliseren. Weet u dat u ook zelf uw water kan vitaliseren?

Frank neemt ons mee in zijn ontdekkingsreis door de materiële en de immateriële wereld van het element water. Na zijn studie civiele techniek in Delft heeft hij 25 jaar gewerkt bij Grondmechanica Delft (rivierwater, grondwater, zeewater), Bureau de Gruyter (koelwater, bluswater, rioolwater) en bij Vitens (drinkwater). Inmiddels heeft hij al bijna tien jaar zijn eigen bedrijf Vortex Vitalis.
Tijdens de avond is er gelegenheid zijn autobiografie ‘In Contact met Water’ te kopen en een aantal producten om straling te beperken en water te vitaliseren.”

Aanmelden kan via info@natuurlijkhuus.nl
Je mag zelf bepalen wat de entree is, dat bepaal je op basis van waarde achteraf voor locatie en spreker.
De bijeenkomst is coronaproof.

Voeg reactie toe

Klik hier om een reactie achter te laten