Energie Milieu

Er is weer subsidie voor isolatie

Goed nieuws voor particulieren die willen isoleren! De subsidieregeling energiebesparing eigen huis (SEEH) is weer open. Je kunt deze subsidie als particulier aanvragen als je minimaal twee isolerende maatregelen hebt uitgevoerd. Denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak, gevel, bodem en vloer. Maar ook aan HR++ of Tripple glas.  De subsidie bedraagt maximaal €10.000 per woning. Kies je voor een zeer energiezuinig pakket, dan kan je maximaal € 15.000 ontvangen.

Kijk voor meer informatie op de website van RVO: www.rvo.nl/subsidies-regelingen/seeh. Daar vind je ook een rekentool waarmee je van tevoren je subsidie kunt inschatten. Er is tot en met 31 december 2020 in totaal 84 miljoen subsidie beschikbaar. Een overzicht van alle beschikbare subsidies en aantrekkelijke leningen vind je op www.energiesubsidiewijzer.nl.

Waar begin ik?
Wil je isoleren, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of weet je al welke richting je op wilt, maar vind je de stap naar realisatie moeilijk? Je bent niet de enige! Daarom hebben gemeenten, provincies en rijksoverheden energieloketten in het leven geroepen. Hier kun je als particulier met al je vragen over duurzaamheid terecht. Je krijgt er advies op maat, speciaal voor jouw woning. In de gemeenten Olst-Wijhe en Raalte kun je bij Energieloket Salland terecht. In het contactblok aan de rechterzijde van deze pagina vind je hier meer informatie over.

Voeg reactie toe

Klik hier om een reactie achter te laten