Energie

Energieloket blijft digitaal open, scans worden opgeschort

Het Energieloket Salland blijft in de deze coronatijd gewoon open. Mensen kunnen via mail en telefoon het loket blijven benaderen voor een energiescan. De uitvoering van de scans is wel opgeschort. Wie nu een scan aanvraagt, krijgt een energievakman over de vloer na de coronacrisis.

Gratis energiescan
Woningeigenaren in Raalte kunnen en Olst-Wijhe kunnen een gratis energiescan aanvragen. Je vult een checklist in, waarna een energievakman langskomt en jouw situatie bekijkt. Je krijgt dan onafhankelijk advies over energiebesparing in jouw situatie, over verhoging van wooncomfort en hoe je eventueel zelf energie kunt opwekken.

Je kunt naar aanleiding van die eerste scan tegen betaling ook een gedetailleerder extra adviestraject ingaan. Je krijgt dan de garantie dat je die kosten terug gaat verdienen via een lagere energierekening.

Klik hier voor de checklist. Neem daarna contact op met het energieloket via: energieloketsalland@gmail.com of 06-82119122

Lees hier artikelen over mensen die de scan al eerder uitvoerden.

Energietips
Voor tips van duurzame aard kun je ook terecht op duurzaaminsalland.nl waar iedere vrijdag een energietip gegeven wordt en waar dagelijks duurzame artikelen verschijnen in relatie tot Salland. Je vindt er ook info hoe de verschillende Sallandse dorpen de energietransitie oppakken, waar er al deelauto’s rijden en hoe dat georganiseerd is en veel meer. Je kunt ook iedere week de nieuwsbrief van deze site ontvangen via deze link.

 

Voeg reactie toe

Klik hier om een reactie achter te laten