Circulaire economie Leefbaarheid

Stimuland ondersteunt agrarische ondernemers in zoektocht naar subsidie

De agrarische sector staat voor een aantal stevige maatschappelijke uitdagingen. Investeringen in innovatie en verduurzaming zijn belangrijk zijn voor de toekomst. Maar hoe krijg je dat rendabel? Daar zijn diverse subsidiemogelijkheden voor. Stimuland helpt boeren in de zoektocht naar kansen en mogelijkheden, geeft advies en ondersteunt.

“Bij Stimuland hebben we veel ervaring met subsidietrajecten. In onze projecten werken we vaak samen met overheden. Deze kennis en expertise wil we ook graag inzetten voor agrarische ondernemers in Overijssel en Gelderland. De projectmanagers van Stimuland weten welke investeringen voor subsidie in aanmerking komen. We kunnen u het hele proces van aanvraag tot vaststelling en begeleiding uit handen nemen.

De projectmanagers van Stimuland die actief zijn op dit terrein hebben zelf een agrarische achtergrond. Daardoor kunnen ze u voorzien van praktisch advies en begeleiding van de subsidieaanvraag. Nieuwsgierig geworden en wilt u weten wat Stimuland voor u kunt betekenen?”

Neem dan contact op met Harry Roetert via hroetert@stimuland.nl of 06 – 13 48 91 10.