Circulaire economie

Ook Sallandse supermarkten doen aan Too good to go

Producten tegen de datum krijgen in de supermarkt een kortingsticker. Maar in deze digitale wereld kun je dat beter organiseren. Dus is er de app Too good to go. Daar doen behoorlijk wat Sallandse bedrijven aan mee.

Too good to go is een app waar de deelnemende bedrijven aangeven dat ze producten met scherpe kortingen in de verkoop doen. Dat kan via verrassingspakketten. Dan moet je maar afwachten wat er in zit, wat dus heel leuk kan zijn. Er zijn ook heel gerichte aanbiedingen van bijvoorbeeld brood dat over is bij de bakker. En je kunt ook aangeven of je al dan geen vlees wil.

Ook kleinere supers doen mee

Je kunt de app op je smartphone zetten en zo inregelen dat je wel of geen meldingen krijgt, en ook van hoever je die meldingen wil binnenkrijgen. Als je naast een deelnemende supermarkt woont kun je dus gerust een straal van één kilometer instellen, dan heb je aan het eind van de dag altijd zicht op aanbiedingen van de buren. Als je echt op koopjes uit bent kun je ook doorschakelen naar vijf of meer kilometer. Dan ben je er eigenlijk wel zeker van dat je je hele voedselvoorraad via deze app kunt kopen. Want er doen best veel Sallandse ondernemers mee, ook de supers in bijvoorbeeld Heeten en Luttenberg, en er blijkt ook iedere keer behoorlijk veel tegen de uiterste houdbaarheidsdatum aan te zitten.

Voeg reactie toe

Klik hier om een reactie achter te laten