Circulaire economie

Boodschappen meenemen in je eigen bakje, emmertje of zakje

De nieuwe bestelling van Zonder Meer Verpakkingsvrij Winkelen in De Goede Buren is weer binnen. De bakken zijn gevuld en er kunnen weer droogwaren gekocht worden.

Olst in Transitie is in mei begonnen met het initiatief ‘Zonder Meer’. Doel is om het consumenten mogelijk te maken om zonder plastic verpakkingen te winkelen om zo minder plastic in de wereld te krijgen. Zonder plastic Meer duurzaamheid.

Bij Zonder Meer kunnen er op de winkeldagen van Bij de Buren (woens-, vrij- en zaterdag) droogwaren gekocht worden, mits je je eigen bakje, emmertje of zakje meeneemt. Producten die je kunt kopen zijn rijst, pasta, havermout, rozijnen, zonnebloempitten, pompoenpitten, sesamzaad, kokosrasp, amandelen, rode linzen, gebroken lijnzaad en suiker. Allemaal van biologische kwaliteit. Het is mogelijk vaste klant te worden en elke 6 weken een bestelling door te geven. Maar er is ook losse verkoop in de winkel. Bij de losse verkoop geldt wel op=op, want pas na 6 weken wordt er weer bij besteld. Dus voor meer zekerheid is meedoen met de 6-wekelijkse bestellijst wel slim. Ander voordeel van meedoen als vaste klant is dat de producten dan net wat goedkoper zijn. Je kunt elke ronde weer een andere hoeveelheid opgeven, dus je zit nergens aan vast. Je opgeven als vaste klant kan via olst.in.transitie@gmail.com.

Voeg reactie toe

Klik hier om een reactie achter te laten