Biodiversiteit Leefbaarheid

Raalte plukt! gaat aanplanten. Doe je mee? Of doneer een boom

Raalte plukt! is inmiddels twee inspirerende ontwerpsessies verder. Leuke bijeenkomsten met heel diverse inbreng en belangstelling vanuit de wijk Blekkerhoek en uit andere wijken en omliggende buurtdorpen. Dat schrijft Monique Falk namens de organisatie.
Het ontwerp is zo goed als klaar, dus kunnen alle bomen, planten en dergelijke besteld worden. Ook wordt de grond voorbereie waar straks de fruit- en vruchtbomen en -struiken komen te staan. Dus kan de datum voor aanplanten in de agenda geschreven worden:
vrijdag 13 december vanaf 9 uur
zaterdag 14 december vanaf 9 uur
Het beloven gezellige dagen te worden waarin je meteen leert over natuurlijke systemen. Dus, roewpt Raalte plukt! op: “doe je mee? Wij zorgen tijdens de werkzaamheden voor koffie/thee/water en iets lekkers. En voor een uitgebreide lunch voor de mensen die de hele dag helpen.”
Graag aanmelden via post@raalteplukt.nl met vermelding wanneer je komt.
Doneer een boom of een deel van de plukstrook
Monique Falk: “Het idee leefde al en nu is de eerste boom al gedoneerd: een notenboom door de Raalter dames Angela Dekker, Jolande Gerrits Jans en Marjoleine Vullings. In 2017 organiseerden zij een dag voor de vrede. Met het geld dat zij ontvingen willen ze een notenboom schenken aan Raalte plukt! Zodat er samen met alle Raaltenaren gedeeld kan worden in de oogst.
Hoe meer bomen er gedoneerd worden hoe meer bomen wij kunnen planten in Raalte. Zo kunnen we Raalte plukt! samen laten groeien en bloeien! Wil jij ook een boom doneren? Neem contact op via post@raalteplukt.nl

Voeg reactie toe

Klik hier om een reactie achter te laten