Biodiversiteit

Opvolgers voor Hof van Twello gezocht

Hof van Twello zoekt opvolgens. De directie stopt er mee en daarom is er ruimte voor nieuwe mensen. Je wordt niet de eigenaar van Hof van Twello, want dat is van een stichting.

Laurette van Slobbe en Gert Jan Jansen hebben De Hof stap voor stap opgebouwd uit een vervallen en verwaarloosde boerderij. Ze brachten het onder in een stichting, staken er veel eigen geld in en kregen ook bedragen via crowd funding. Inmiddels staat er naast de boerderij een kas, een winkel, een keuken, een lunch-café en is er een uitgebreide inventaris.

De nieuwe directie moet minimaal 100.000 euro meebrengen om de oude directie schadeloos te stellen, een investering die de nieuwe mendsen op hun burt weer tereugverdienen als zij vertrekken.

Hof van Twello bestaat uit ongeveer 14 hectare grond met daarop biologische groententeelt, een hoogstamboomgaard, kleinfruit, een walnootaanplant,  een wijngaard en wat akkerbouw. De eigen productie wordt uitsluitend verkocht in de eigen streekwinkel waarin ook producten van ongeveer 30 andere regionale eco en niet-ecoproducenten worden verkocht, evenals een groot assortiment zaden en biologische levensmiddelen.

Voor meer informatie:

Voeg reactie toe

Klik hier om een reactie achter te laten