Biodiversiteit Milieu

Op Valentijnsdag jouw liefde verklaren aan de natuur

Op Valentijnsdag organiseert de provincie Overijssel een  netwerkbijeenkomst van ‘Natuur voor Elkaar’. Deze bijzondere middag heeft als thema ‘Hart voor Groen, met liefde meters maken voor de natuur’.

In het afgelopen jaar zijn veel verbindingen gemaakt en mooie projecten van start gegaan. Op deze bijeenkomst willen we die successen vieren, en ook samen aan de slag om Overijssel in 2019 nóg groener kunnen maken. Of je nou ondernemer bent of vrijwilliger, werkt in de landbouw, het onderwijs, de zorg of een andere sector: iedereen kan vanuit zijn of haar passie een steentje bijdragen. Dichter Ellen Deckwitz en sociologe en hoogleraar Iteke Weeda delen liefdevolle woorden met ons en er zijn praktische workshops. komt vertellen hoe je met passie verschillen overbrugt. Aan het eind van de middag kunnen we de relaties verder versterken en is er een lichte maaltijd.

Voel je de passie?
Gaat jouw hart sneller kloppen voor een nog groener Overijssel? Dan hebben wij een date op Valentijnsdag!

Meld je hier aan

En omdat samen altijd leuker is dan alleen, mag je op deze inspirerende middag een introducé meenemen die zich ook wil inzetten voor de natuur.