Biodiversiteit

Erfcoaches zijn er voor erfeigenaren in het buitengebied

Ook in Coronatijd kunnen agrariërs en andere erfeigenaren terecht bij de erfcoaches van de gemeenten Deventer, Olst-Wijhe en Raalte. De gesprekken gaan op dit moment telefonisch en digitaal.

Tot voor kort zaten de erfcoaches bij agrariërs en andere erfeigenaren in het buitengebied aan de keukentafel om vragen en plannen voor het erf te bespreken. Als erfcoaches komen zij het liefst bij u langs voor een gesprek, maar helaas is dat momenteel niet mogelijk vanwege de maatregelen omtrent het Covid-19 virus. Ze blijven wel beschikbaar voor telefonische gesprekken en kunnen de keukentafelgesprekken ook digitaal voeren, bijvoorbeeld via Whatsapp video of Skype.

Heeft u een idee voor het toekomstbestendig maken van uw erf, vragen op het gebied van duurzaamheid, asbestsanering, herbestemming, financiën of wilt u gewoon even sparren? Neem dan contact op met de erfcoaches. De gesprekken zijn vertrouwelijk en gratis. Ook in deze tijd staan zij klaar om met u in gesprek te gaan.

Erfcoach voor erven in de gemeente Raalte:
Jantine Haverkamp is bereikbaar op telefoonnummer 06 1488 8093 of e-mailadres jantine@dekrachtvansalland.nl.
Erfcoach voor erven in de gemeente Olst-Wijhe en Deventer: Yvonne In ’t Veld is bereikbaar op telefoonnummer 06 1098 2276 of e-mailadres yvonne@dekrachtvansalland.nl

Met welke vragen u terecht kunt bij de erfcoaches kunt u hier vinden.

Voeg reactie toe

Klik hier om een reactie achter te laten