Biodiversiteit

Biologische boerderijwinkel Overesch in de running voor ‘Beste bio slager van Nederland 2020’

Voor de allereerste Bio Winkel Awards behoort de biologische boerderijwinkel Overesch meteen tot de top 3 van Nederland, namelijk de 3 genomineerden voor ‘Beste bio slager van Nederland 2020’!

Van de boerderijwinkel Overesch

Dankzij de trouwe klantenkring is de eerste ronde van de wedstrijd met succes afgesloten, want van hen werd gevraagd de winkel online een beoordeling te geven. “Wij zijn onze klanten dankbaar dat zij de tijd en moeite genomen hebben om op ons te stemmen, en ons deze nominatie te bezorgen!”, aldus een opgetogen Jan Overesch. In de biologische boerderijwinkel wordt het vlees van eigen varkens en runderen verkocht. Ook het biologisch voer voor de dieren komt voor het grootste gedeelte van eigen bedrijf. Daarnaast worden er restproducten uit de humane voedsel productie gevoerd aan de dieren. De dieren op het bedrijf hebben naast een lekkere ruime stro-stal, ook de mogelijkheid buiten in de uitloop te  genieten van zon en regen.

De koeien lopen jaarrond buiten in kruidenrijk grasland en kunnen bij nat weer kiezen voor de potstal.

Nu is het wachten nog op de vakjury om de winkel en het vlees van Overesch te beoordelen en dan zal de uitslag op 31 maart tijdens de uitreiking van de Bio Winkel Awards bekend gemaakt worden. “We wachten vol spanning af,” zegt Rick Overesch, “maar deze nominatie en blijk van waardering van onze klanten voelt al heel goed!”

Nieuwsgierig geworden naar het vlees van Overesch? Kom dan naar de biologische boerderijwinkel aan de Hondemotsweg 40 te Raalte.

Voeg reactie toe

Klik hier om een reactie achter te laten